RSS

Air oh air

.....

Hr ni seluruh warga ump di kejutkan dengan satu berita yang sangat-sangat menggembirakan! apekah berita gembira itu?ya..bekalan air tiada...sgt menggembirakan bukan jika menerima berita seumpama itu di tambah pula dengan study week yang membosankan.Teramat la gembiranya hatiku ini yg menjadikan ianya gembira kuasa tiga.

Di sebabkan xde air,aku bantai tido shgga kul 1 tgh hari,hebat kan aku?aku mls nk pk sal angkut air kat tangki besar tu,berat dowh..dah la aku ni duk tgkat 3,hilang keayuan aku.Bgn je tido,aku siapkan kelengkapan nak mandi,walaupun aku tau aku terpaksa mencari air terlebih dahulu.Aku amik baldi dan gayung je (penting tu).

Sesampainye di tangki air yg agak besar tu,(tangki tu untuk student perempuan sahaja) aku tgk semua duk kalut amik dan angkut air.Huuu...mlsnya aku nk agkut air..dh la x mkn lg ni,energy pun xde lagi ni.Tanpa berfikir panjang,aku mandi je kat tangki air tu,senang cite.Ape yang membanggakan aku,ramai pengikut2 yang menurut jejak langkah aku,hehe.berpengaruh btul aku ni.Jd..kitaorang pun mandi la ramai2..(^.^)

Moral of the story- air tu sangat penting,jgn nak membazir suka ati je!!

.....

2 comments:

Monkey D Luffy said...

mandi bogel leh ker? ;p

BaNaNa_kUniNg said...

Haha,,,aGak2 bLh ke?
(tnya BLik) =p