RSS

esok ada test..yeay...!!

......................................................


yes,esk ada test,sgt2 seronok..

Em..jam menunjukkan kul 2 pg..aku xtau nk watpe,,nk tido tp mata ni degil la plak.haish.
nk study tuk test esk?lg la aku mls,dh la subject plg ssh,(computer programming) tp nsb bek ada En.Fadhil yg sgt2 baik hati dan tak kedekut markah..semoga beliau di murahkan rezeki..amin.. ( x study pun xPe,,hehe)

sume rumate2 dah tdo,sgt jeles aku melihat mereka sume tdo dgn nyenyaknya,(aku psg lagu kuat2 br tau)

ai,,Br je aku ada feeling nk mengarang,mata aku ni tergedik2 lak nk tido.(dengki r tu)em..so aku kena tdo la ni,hehe.

..............................................................

0 comments: